Novi Beograd

lomingovisuals@gmail.com

069/22-11-538

Usluge

DRONOM

Snimanje

DRONOM

Snimanje iz vazduha dronom je veoma popularan način da predstavite sebe drugima. Ovaj vid snimanja Vam daje potpuno novu dimenziju pogleda na Vaše poslovanje, poslovni prostor. Snimci snimljeni dronom mogu da se koriste za reklamu vase kompanije, mogu da se koriste u prikazivanju novog ili već postojećeg objekta, takodje mogu da se koriste za muzičke spotove, putovanja, itd. 

Snimke koje snimamo dronom su jako atraktivni i nesvakidasnji, daju nam pogled koji je drugačiji i samim tim privlači mnogo više pažnje gledaocima. Samo snimanje ne iziskuje velike prostore za poletanje i sletanje, kompletna letelica je veoma brzo spremna za snimanje

Upotreba

DRONa

Dron se koristi u marketingske svrhe, a korporativni snimci ili reklame koje imaju snimak dronom u svom sadržaju znatno više privlače pažnju gledaocima(korisnicima). Snimanjem iz vazduha dronom bavimo se nekoliko godina i imamo 2 drona u ponudi sa kojima pokrivamo sve zahteve i želje korisnika. Ukoliko snimamo zahtevniju reklamu, snimanje vršimo dronom Dji Inspire 2 koji snima u 5.2K i 4K u RAW formatu, a za manje zahtevnija snimanja koristimo dron Dji Mavic Pro 2 koji snima u 4K rezoluciji u 30fps.

Takodje dron koristimo i za snjimanje muzičkih spotova. U prošlosti muzički spotovi su snimani iz vazduha, ali ne sa dronom već iz helikoptera, a to je mnogo skupo i zahtevno. Sa napredkom tehnologije snimanje iz vazduha nije više toliko skupo i zahtevno. Na tržištu su izašli dronovi koji mogu da lete čak 100km na sat, mogu da se upravljaju na razdaljini od 4-5km a u visinu mogu da idu čak 6km ali su softverski ograničeni na 250-300km zbog sigurnosti. Danas se većina spotova snima sa DSLR fotoaparatima u kombinaciji sa manjim dronom. Međutim ukoliko želite profesionalan spot tu su RED kamera i dron Dji Inspire 2 koji će vaš muzički spot učiniti filmskim i izazvaće divljenje publike, jer kvalitet snimka koji se dobija kombinacijom ove dve stvari je nestvaran.

Dron se može koristiti u razne svrhe, tako da ako vam su vam potrebni kvalitetni snimci iz vazduha, kontaktirajte nas!

Slikanje

DRONOM

Od kada su predstavljeni javnosti i pušteni u masovnu prodaju, dronovi su oduševili sve, a pogotovo one koji se bave fotografijom. Dronovi su mali leteći uređaji koji podsećaju na male helikoptere. Njihov zadatak je da se uz pomoć daljinskog upravljanja pošalju u nebo i iz ptičije perspektive uslikaju ono šta fotograf želi.

Fotografisanje iz vazduha dronom predstalja savremen način da prikažete predeo ili objekat onda kada to nije moguće uraditi sa zemlje ili onda kada želite da fotografije budu skroz drugačije od drugih, savremene, nesvakidašnje, iz druge perspektive.

Address

Novi Beograd

Email

lomingovisuals@gmail.com

Phone

069/22-11-538

Partneri

lomingo-visuals