Novi Beograd

lomingovisuals@gmail.com

069/22-11-538

Društvene

mreže

Održavanje i marketing

društvenih mreža

Društvena mreža ili socijalna mreža je sastavljena od pojedinaca ili organizacija koji se nazivaju čvorovi. Društvene mreže se mogu osnivati i gasiti u zavisnosti od potreba. Pojavom interneta došlo je do razvoja mreže. Socijalna mreža je danas postala jako popularan vid komunikacije među ljudima, širenje poznanstva kao i mogućnost lične prezentacije. Takođe su mreže veoma bitne za promociju proizvoda i usluga, brendiranje kao i za poboljšanje SEO optimizacije web sajta. Kvalitetnim sadržajem možete dobiti veliki broj posetioca i mogućih klijenata. Redovna aktivnost ažuriranja i kreativnost su ključ uspeha reklamiranja Vas i Vaših usluga.

Postoje prednosti prisustva na društvenim mrežama kao što su: pruža Vam direktnu komunikaciju sa trenutnim i potencijalnim korisnicima, omogućava da odmah dobijete i obradite povratne informacije klijenata, predstavlja Vaš brend, upućuje korisnike na Vaš sajt, možete da saznate više o svojim korisnicima, pomaže Vašem biznisu da se nađe na internet pretrazi i dr.

Šta predstavlja

Kampanja

Kampanja na društvenim mrežama cini proučavanje konkurencije, obrada i postavljanje fotografija, strateško planiranje, i na kraju sponzorisanje objava.

Kampanja se sastoji od analize potreba klijenata, postavljanje ciljeva marketinške kampanje, planiranje strategije marketinške kampanje, postavljanje resursa za kampanju, izvršavanje kampanje i provera rezultata kampanje.

Prednosti

Zasto su društvene mreže odlične za reklamiranje?

  • - nabrojati razloge
  • - Direktan kontakt sa klijentima
  • - Često reklamiranje na internetu
  • - Mogućnost davanja informacija preko društvenih mreža

Tim stručnjaka

  • Dodatno Vam možemo pružiti, izradu web sajtova, održavanje web sajta, ažuriranje stranice, reklamiranje na društvenim mrežama, grafički dizajn, fotografisanje, snimanje, montažu snimaka
drustvene-mreze-statistika

Ne oklevajte

POZOVITE NAS

Address

Novi Beograd

Email

lomingovisuals@gmail.com

Phone

069/22-11-538

Partneri

lomingo-visuals