Novi Beograd

lomingovisuals@gmail.com

069/22-11-538

Profesionalno

FOTOGRAFISANJE

Vrste

FOTOGRAFISANJA

Fotografija je bitan deo razvoja našeg rada i napredovanja u digitalnom svetu. Sa napredkom tehnologije dobili smo mogućnost da stvorimo željena dela koja možemo podeliti sa Vama.

Usluge koje pružamo se sastoje od tima profesionalnih fotografa koji svojim talentom prave nemoguće i ulepšavaju naš svet. Lomingo Visuals je pravi izbor za Vas ukoliko želite saradnju sa nama učinićemo da fotografije budu od visokog kvaliteta sa dobrim kadrovima zbog kojih ćete poželeti da se urade još fotografija u našem studiju ili na terenu.

DSLR fotoaparati

Profesionalni DSLR aparati daju zadivljujući kvalitet sa svojom konstrukcijom što je potrebno da bi zabeležili Vaše važne događaje. Posedujemo širok spektar objektiva, vrhunsku oštrinu, višenamensko podešavanje u skladu sa veštačkim ili prirodnim osvetljenjem.

Dron

Jedan potpuno novi način fotografisanja uzbudljivih delova sa potpuno drugačije perspektive u odnosu na koje smo naučili, dobićete neverovatne fotografije koje će Vam ostati za lepu uspomenu. Na Vama je da odlučite gde bi ste voleli da zabeležimo te momente a mi ćemo napraviti slike za pamćenje.

Studijsko

fotografisanje

***Tim Lomingo Visuals i profesionalno studijsko osvetljenje je to koje će učiniti da vaše fotografije izgledaju savršeno. Da li ste se ikada zapitali kako većina glumaca na sceni izgleda tako lepo? Kako im koža deluje savrešno glatko, i svi izgledaju mladoliko? I kod njih je trik u dobrim i jakim reflektorima, ipak, foto rasveta se u mnogim stvarima razlikuje od pozorišne rasvete. U profesionalnim foto studijima u kojima se nalazi foto rasveta na visokom nivou, mogu se postići upravo fotografije kakve ste zamislili. Mogućnosti su praktično neograničene, a igranje sa svetlošću i senkama može proizvesti pravu umetničku fotografiju.

Upravo zbog foto rasvete, profesionalno fotografisanje u studiu je postalo daleko popularnije od fotografisanja u prirodi, jednostavnije je ugovoriti termin koji Vama odgovara, a pri tome ne zavisiti od vremenske prognoze. Dakle prilikom studijskog fotografisanja imate mogućnost za menjanje garderobe, šminke, a zatim i za prilagođavanje osvetljenja prema svakoj od tih kombinacija. Većina ljudi je takođe mnogo više opuštena za fotografisanje u jednom zatvorenom, izolovanom prostoru. Ukoliko su Vam potrebne profesionalne fotografije u studiju, sve što treba da uradite jeste da nas kontaktirate, i zakažete vaš termin.

U foto studiju, mogućnosti za savršenim slikama su praktično neograničene. Lomingo Visuals fotografi koriste najsavremenije aparate, dok igra svetlosti i senke načiniće idealne prikaze. Rasveta je vrhunskog kvaliteta, i često je jednako bitna kao i sam aparat. Kada se svemu tome doda oštro oko profesionalca koji zna da uhvati momenat, vama ostaje samo da napravite mesto na zidu za jednu prelepu uramljenu fotografiju. 

Terensko

Fotografisanje

Želite da imate unikatne fotografije? Na pravom ste mestu!

Terensko fotografisanje obuhvata fotografisanje na raznim lokacijama koje vi odaberete sami ili u dogovoru sa nama, bilo da je fotografisanje vašeg automobila, objekta, photoshooting za društvene mreže (Instagram, Facebook, Twiter, itd.) ili bilo koje druge svrhe. 

Takodje ako volite da putujete a trebaju Vam odlične fotografije sa raznih dalekih destinacija možete nas angažovati i obezbedićemo Vam ličnog fotografa.

Pozovite nas i krenite u avanturu sa nama.

Fotografisanje

za
kompanije

Danas je najvažnije da vaša kompanija postoji na internetu, samim tim da bi što bolje dočarali čime se vaša kompanija bavi a ujedno da bi privukli kupce/korisnike vaših usluga potrebno je da vaš web sajt bude što živopisniji i ima profesionalne fotografije. Jako je važno da vašu kompaniju predstavite u pravom svetlu i da se izdvojite od konkurencije. Statistika kaže da kompanije koje imaju profesionalne fotografije uspevaju čak 50% više od ostalih kompanija. Fotografije koje vam mi napravimo možete koristiti i u raznim prezentacijama kompanije/proizvoda i u razne marketinške svrhe.

Naš profesionalan pristup i savremena oprema Vam mogu pomoći u razvoju i u uspehu Vaše kompanije, tako što ćemo za Vas napraviti fotografije  kojim će se čak i konkurencija diviti. Ukoliko želite da predstavite vaše proizvode/usluge ne postoji bolji način od texta i odlične fotografije koja će kupcima/korisnicima usluga da dočara kako taj proizvod izgleda. Ne oklevajte i ne čekajte da napravite pravi korak jer konkurencija sigurno neće čekati. Takodje bavimo se i fotografisanjem dogadjaja, možemo zabeležiti vaše prezentacije, obuke, koktel partije, Team buildinge,  itd. 

Pored usluga fotografisanja u ponudi imamo usluge snimanja korporativnih snimaka, reklama za vašu kompaniju/proizvod, organizovanje Team buildinga radi unapredjenja poslovanja vašeg tima.

Fotografisanje

svdabi

Ne dopustite sebi da vaše venčanje prodje nezapamćeno! Naš zadatak je da Vaša svadba bude zamapćena za sva vremena, i  da pored lepog sećanja imate i divne fotografije koje će Vas podsećati na ovaj divan dogadjaj.

Za odlične fotografije nije dovoljno imati najbolju opremu, već je potrebno imati odličan tim koji će moći da uhvati sve najbolje trenutke i koji će iznenaditi  mladence odličnim fotografijama. Lomingo Visuals je uigran tim koji je tu da uhvati najromatičnije trenutke i učini Vašu svadbu nezaboravnom. 

Oprema koju koristimo je najsavremenija, pored fotografisanja foto aparatima u ponudi imamo fotografisanje dronom (sa visine). Ono što dobijate pored fotografisanja u sali i u crkvi jeste umetničko fotografisanje mladenaca (fotografisanje pred venčanja ili u toku venčanja (posle crkve) , imamo nekoliko lokacija koje mladenci mogu da biraju). U ponudi imamo i usluge snimanja svadbi, tako da na jednom mestu možete izabrati paket koji obuhvata fotografisanje + snimanje sve na jednom mestu sa jako pristupačnom cenom.

Pored usluge fotografisanja imamo usluge Rent-a car , iznajmljivanje automobila (od oldtajmera do novih luksuznih vozila), ako vam automobil nije dovoljno atraktivan možete iznajmiti helikopter (sa vozačem) ili pak gliser, takodje imamo u ponudi organizovanje putovanja za medeni mesec putem naše turističke agencije Lomingo Travel.

Fotografisanje

Događaja

Hoćete da organizujete neki događaj a nemate dobrog fotografa?

Lomingo Visuals u svom timu ima profesionalne fotografe, koji će zabeležiti svaki trenutak Vašeg događaja. Priču kako je Vaš događaj bio spektakularan ispunite sa nestvarnim fotografijama koje će u svima probuditi želju da se taj događaj ponovi.

Fotografisanje krštenja, fotografisanje prezentacija, fotografisanje promocija proizvoda/kompanije i fotografisanje punoletstva su samo neki od događaja za koje je naš tim specijalizovan.

Znamo da se događaji ne dešavaju tako često a ponekad i samo jednom, zato nemojte da rizikujete i izaberite profesionalan i uigran tim Lomingo Visuals.

Address

Novi Beograd

Email

lomingovisuals@gmail.com

Phone

069/22-11-538

Partneri

lomingo-visuals