Novi Beograd

lomingovisuals@gmail.com

069/22-11-538

Reklamiranje

Google

Google reklamiranje

Google reklamiranje je najbolja opcija za Vas ukoliko Vaša kompanija prodaje proizvode / usluge  drugim kompanijama. Ukoliko želite da vaša ponuda bude viđena od publike koja uveliko već traži proizvode i usluge koje baš vi pružate, Google reklamiranje je potencijalno rešenje za vaš biznis. Trenutno je najefikasniji način oglašavanja jer se reklamni oglasi prikazuju  baš onima kojima bi vaš proizvod ili usluga bili interesantni (onima koji traže proizvode koje i vi imate u ponudi).

Na bazi pretrage se radi tako što se ukucaju klučne reči preko pretraživača. Zato je jako važno da stranice vašeg sajta budu na prvoj stranici Google pretrage. Možete prikazivati tekstualne, slikovne i video reklame koje se pojavljuju i na drugim sajtovima.

Google Adwords

Prikazujte svoj oglas klijentima kad pretražuju preduzeća slična vašem i tako možete dobiti verne klijente. Ostvarićete povećanje broja poseta na Vašem sajtu, povećanje online prodaje, povećanje broja poziva klijenata i poseta u prodavnici. 

Vi birate koliko ćete biti uspešni, budžet koji odredimo na početku naše saradnje moći će uvek da se menja. Kada prvi put budete osetili moć Google reklamiranja u kombinaciji sa uspehom i velikim prihodom koji bude dolazio kao rezultat naše saradnje verujemo da će te nas preporučiti svim svojim prijateljima kojim želite da butu uspešni kao i Vi!


Prednosti

Zasto je google reklamiranje prava stvar za Vas?

  • - Merenje i analiza
  • - Plaćanje po kliku
  • - Remarketing ili ponovni marketing
  • - Kvalitetno ciljanje relevantnih korisnika

Tim stručnjaka

  • Dodatno Vam možemo pružiti, izradu web sajtova, održavanje web sajta, ažuriranje stranice, reklamiranje na društvenim mrežama, grafički dizajn, fotografisanje, snimanje, montažu snimaka

Ne oklevajte

POZOVITE NAS

Address

Novi Beograd

Email

lomingovisuals@gmail.com

Phone

069/22-11-538

Partneri

lomingo-visuals