Novi Beograd

lomingovisuals@gmail.com

069/22-11-538

Usluge

grafičkog dizajna

Grafički dizajn je moderna umetnost prilagođena izradi štampanih rešenja kombinujući elemente kao što su slika, tekst, boja i dizajn. U današnjem vremenu grafički dizajn je prilagođen elektronskim medijima poput interneta, televizije, društvene mreže i dr.
Ova profesija se još naziva i vizuelna komunikacija što je bitan faktor za reklamu Vas i Vaše firme/ proizvoda. Na način kako se iskombinuju likovni elementi u grafičkom pogledu imaju jedini cilj a to je da predstave čime se bavite, da budete lako prepoznatljivi, da budete autentični u odnosu na konkurenciju i povezuje Vas sa potencijalnim klijentima koji su zainteresovani za Vas.

Usluge grafičkog dizajna se svode na: kreiranje logoa, izradu komercijalnih proizvoda, dizajn promotivnih materijala, dizajniranje ambalaže i izrada vektorskih crteža za autografiku.
Radimo u savremenim programima Adobe paketa – Ilustrator, Photoshop, Indesign.

Usluge

Grafičkog dizajna

583-1dx4Oj1541081537 (1)

Izrada flajera

Nudimo Vam izradu flajera sa jasnim informacijama, moderinim dizajnom, atraktivnim izgledom i sažete informacije. Na Vama je da izaberete na kom formatu ćemo Vam raditi, kakav preklop želite i da nam priložite informacije a mi ćemo Vam dizajnirati kompletan izgled flajera.

Dizajn Logoa/logotipa

Potreban Vam je logo i dobra reklama za Vašu firmu, na pravom ste mestu. Napravićemo jasan, autentičan i privlačan znak za potencijalne kupce i učinićemo Vašu firmu prepoznatljivom sa odgovarajućim zaštitnim znakom.

korporativni-identitet

Korporativni indentitet

Korporativni indetitet je način na koji se firma ili kompanija predstavljaju ne samo javnosti već i musterijama. Zato izaberite nas i napravićemo vam korporativni identitet kojim ćete zadiviti sve oko vas.

graficki-dizajn-promo-materijal

Dizajn promo materijala

Želite da pokažete čime se bavite i da Vas kupci ili klijenti lakše nađu nudimo Vam izradu dizajna promotivnih materijala s kojim ćete osvariti veliki utisak proizvoda koje nudite u ovim jedinstvenim grafičkim proizvodima.

grafički-dizajn-izrada-ambalaza

Dizajn ambalaža

Prepoznatljiv dizajn, jednostavni oblici, čitljiv tekst, proizvod prihvatljiv korisnicima su samo neke od stvari koje primenjujemo u izradi naših rešenja za dizajn. Ako Vam trebaju takve usluge mi smo tu da realizujemo Vašu ideju u vizuelnu stvarnost.

Autografika

Danas jako popularan način reklamiranja Vaše oblasti zanimanja. Ako ste rešili da na takav način privučete pažnju ljudima kontaktirajte nas i napravićemo za Vas sjajnu reklamu po savremenim standardima i modernim pristupom za realizaciju takve vrste reklame za Vaše potrebe.

  • Pomoću grafičkog dizajna poboljšaćete izgled Vaše kompanije koji ima za cilj da predstavi i što preciznije obuhvati istoriju uspešnih projekata, poslovnih dobitaka u prošlosti, sadašnjosti i da predstavi planove za budućnost razvoja poslovne karijere. U samom portfoliju potreban je visok kvalitet, kreativnost, trud, ideje, posvećenost i praćenje trendova. Možemo napraviti na razne načine kao na primer štampani, digitalni, web ili multimedijalni portfolio. Izbor je Vaš.

Ne oklevajte

POZOVITE NAS

Address

Novi Beograd

Email

lomingovisuals@gmail.com

Phone

069/22-11-538

Partneri

lomingo-visuals