Novi Beograd

lomingovisuals@gmail.com

069/22-11-538

Korporativni

Film

Korporativni

film

Danas je najvažnije da vaša kompanija postoji na internetu, samim tim da bi što bolje dočarali čime se vaša kompanija bavi a ujedno da bi privukli kupce/korisnike vaših usluga potrebno je da Vaš websajt bude što živopisniji i ima profesionalan korporativni film. Jako je važno da Vašu kompaniju predstavite u pravom svetlu i da se izdvojite od konkurencije. Statistika kaže da kompanije koje imaju profesionalan korporativni film uspevaju čak 50% više od ostalih kompanija. 

Naš kreativni tim odmah počinje sa radom. Svi članovi tima iznose svoja idejna rešenja, od kojih ćemo ona najbolja uputiti vama na pregled i odobrenje. Snimanje korporativnog filma može da se obavi u vašem preduzeću ili na bilo kojoj drugoj lokaciji. Neophodno je da se što bolje pripremimo, kako bi naša produkcijska kuća svoj posao završila na najbolji mogući način. Posetite naš Youtube kanal.

Korporativni film spada u dužu formu video sadržaja i služi za detaljniju prezentaciju Vaše firme, proizvoda ili usluga. Najčešće se koristi za Vaš websajt, televizijske emisije, u okviru sajamskih nastupa, društvenih mreža i ostalih javnih manifestacija. Za razliku od ostalih načina komunikacija korporativni film najsnažnije dopire da Vaših klijenata i poslovnih partnera. Predstavite svoju firmu ili preduzeće na najbolji mogući način. U sklopu Vašeg korporativnog filma, pored mizičke podloge, nudimo i harmonični glas spikera na jeziku koji odaberete. U skladu sa Vašim potrebama vršimo snimanje i montažu svih korporativnih filmova. Snimanje vršimo najsavremenijom opremom u 4K ili Full HD rezoluciji. 

 

Address

Novi Beograd

Email

lomingovisuals@gmail.com

Phone

069/22-11-538

Partneri

lomingo-visuals