Novi Beograd

lomingovisuals@gmail.com

069/22-11-538

Photoshooting

luxury

Ukoliko želite da imate zavidne fotografije u najlepšim i najluksuznijim hotelima, pored bazena, u djakuziju, na jahti, na pravom ste mestu. Od nas ćete dobiti taj luksuz. Takodje, imate priliku i da nam kažete Vaše ideje i lokaciju na kojoj želite photoshooting i mi ćemo Vašu ideju i želju dovesti do realizacije. U dogovorenom terminu, naš tim šminkera i stilista će se pobrinuti da izgledate očaravajuće na svakoj fotografiji. Po Vašem ukusu pripremamo vam odevne kombinacije koje ćete menjati kroz fotografisanje. Nabavićemo Vam svu potebnu rekvizitu kako biste izgledali kao sve svetske poznate ličnosti. Naš kreativni deo tima, profesionalnih fotografa će se pobrinuti da sve fotografije ispadnu očaravajuče kao i da Vas pripreme za photoshooting i posavetuju za svaku narednu fotografiju. Takodje, naše photoshootinge smo upotpunili izvrsnim keteringom koji će Vam pružiti potpuni utisak i užitak.
Lux Photoshooting će vam pružiti da se osećate kao miloner! 

Profesionalni fotografi

Najbitniji deo našeg kreativnog tima su fotografi koji će se pobrinuti da iz svake fotografije izvuku njen maksimum.

Profesionalni stilisti

Naš tim stilista će se prilagoditi Vašem stilu i samo za Vas pripremiti najbolje odevne kombinacije. Kroz photoshooting ćete promeniti do tri odevne kombinacije kako biste imali veći opus originalnih fotografija.

Profesionalni šminkeri i frizeri

Kako bismo upotpunili i doveli Vaš izgled do savršenstva na Vama će raditi naš tim šminkera i frizera. Tokom celog photoshootinga će se brinuti o Vašem izgledu kako bi dobili najbolji izgled.

Vrste

photoshootinga

royale-vintage-photoshooting

Royale Vintage

Izgledajte kao da ste došli vremeplovom u 2019. godinu. Ovaj photoshoot je namenjen za ljude „old souls“ koji vole dvorove, balove na istima i old timere. Vaše je samo da poželite a naše je da realizujemo.

Modern Prestige

Izgledajte kao da ste došli vremeplovom u 2019. godinu. Ovaj photoshoot je namenjen za ljude „old souls“ koji vole dvorove, balove na istima i old timere. Vaše je samo da poželite a naše je da realizujemo.

Luxury Spa

Ukoliko ste hedonista i volite ovu vrstu užitka u djakuziju, na bazenu i u saunama na nama je da Vam pružimo personalizovanu uslugu photoshootinga. Zabeležite momente hedonizma uz naš stručni tim.

Yacht

Jahta je simbol luksuza i hedonizma. Ovim photoshootingom dozvolite sebi malo luksuza uz najbolja pića i naš tim profesionalaca koji Vam je na usluzi kako biste se pojazali u najboljem svetlu na fotografijama.

lux-photoshooting-lomingo-visuals

Business

Danas, najpoželjiji muškarci i žene su upravo iz poslovnog sveta. Vašim idejama i našom kreativnošću transformisaćemo Vas i zabeležiti te trenutke na profesionalan način. Budite iznad svih i sa našim timom napravite jedan od svetski najpoznatijih photoshootinga.

Your Choice

Dopustite Vašim željama i idejama da se ostvare. Vi birate lokaciju, stil, izgled i sve a naš tim profesionalaca će Vam pomoći oko realizacije i napraviti Vam nezaboravne uspomene.

Address

Novi Beograd

Email

lomingovisuals@gmail.com

Phone

069/22-11-538

Partneri

lomingo-visuals