Novi Beograd

lomingovisuals@gmail.com

069/22-11-538

Marketing na

Društvenim mrežama

Marketing na

Društvenim mrežama

Marketing na društvenim mrežama odavno nije samo opcija, već realna potreba i deo marketinškog plana uspešnih kompanija, a posebno internet trgovaca koji na taj način ostvaruju brojne ciljeve kao što su veći prihod od prodaje, izgradnja brenda i dr.

Pojavom interneta došlo je do razvoja mreže. Socijalna mreža je danas postala jako popularan vid komunikacije među ljudima, širenje poznanstva kao i mogućnost lične prezentacije. Takođe su mreže veoma bitne za promociju proizvoda i usluga, brendiranje kao i za poboljšanje SEO optimizacije web sajta. Kvalitetnim sadržajem možete dobiti veliki broj posetioca i mogućih klijenata. Redovna aktivnost ažuriranja i kreativnost su ključ uspeha reklamiranja Vas i Vaših usluga.

Postoje prednosti prisustva na društvenim mrežama kao što su: pruža Vam direktnu komunikaciju sa trenutnim i potencijalnim korisnicima, omogućava da odmah dobijete i obradite povratne informacije klijenata, predstavlja Vaš brend, upućuje korisnike na Vaš sajt, možete da saznate više o svojim korisnicima, pomaže Vašem biznisu da se nađe na internet pretrazi i dr.

Šta predstavlja

Kampanja

Kampanja na društvenim mrežama čini proučavanje konkurencije, obrada i postavljanje fotografija, strateško planiranje, i na kraju sponzorisanje objava.

Marketing na društvenim mrežama učiniće da Vaša kompanija bude poznata u širokom društvu potrošača proizvoda, odnosno korisnika usluga koji su zainteresovani za vaše proizvode/ usluge.

Kampanja se sastoji od analize potreba klijenata, postavljanje ciljeva marketinške kampanje, planiranje strategije marketinške kampanje, postavljanje resursa za kampanju, izvršavanje kampanje i provera rezultata.

Prednosti

Zasto su društvene mreže odlične za reklamiranje?

  • Povećanje prepoznatljivosti brenda/internet prodavnice
  • Rast broja poseta websajta/internet prodavnice
  • Povećanje interakcije sa potencijalnim kupcima i stvaranje odnosa poverenja i lojalnosti
  • Podsticanje korisnika da preduzmu određenu akciju (prijava na newsletter, registracija na sajtu, slanje upita)
  • Rast prodaje

Tim stručnjaka

  • Naš tim uz mnogo iskustva i stalnog usavršavanja zauzeo je visoko mesto na lestvici stručnjaka digitalnog marketinga, zato izaberite najbolje i uživajte u uspehu!
drustvene-mreze-statistika

Ne oklevajte

POZOVITE NAS

Address

Novi Beograd

Email

lomingovisuals@gmail.com

Phone

069/22-11-538

Partneri

lomingo-visuals