Usluga

SEO optimizacija

Usluga

Seo optimizacije

Ukoliko imate web sajt ali Vaš sajt ne izlazi u google pretrazi, ili pak izlazi na 10 strani na pravom ste mestu, jer mi znamo rešenje!
Pomoću SEO optimizacije vaš web sajt će biti među prvima na google listi i imaćete mnogo više posetilaca. SEO optimizacija se vršu u tri koraka: Analiza SEO optimizacije, On-site SEO i off-site SEO.

Dobra optimizacija najpre počinje analizom našeg iskusnog tima koji će analizirati Vaš web sajt, konkurenciju, ključne reči itd. Na samom web sajtu postoji gomila SEO elemenata o kojima se mora voditi račina. Počev od meta tagova,altova, optimizacija fotografija, brzine učitavanja stranica takodje i kako se posetioci ponašaju na sajtu i još mnogo detalja. Ono što može uticati na pozicije vašeg sajta na Google su i društvene mreže. Iz tog razloga nudimo i usluge održavanja društvenih stranica Instagram i Facebook, sa kojima ćete znatno povećati broj poseta Vašeg web sajta..

Šta je

Seo optimizacija?

Je proces unapređenja kvaliteta i količine saobraćaja od pretraživača ka web sajtu preko rezultata pretrage. Što je bolje rangiran sajt više će saobraćaja biti preusmereno sa prtraživača na njega. Optimizovanje pre svega obuhvata menjanje sadržaja i HTML kodiranje koje će dovesti do poboljšanja njegovog rangiranja. Možemo reći da je to način na koji možemo da prilagodimo sadržaj stranice prilikom izrade neke web prezentacije.

Podrazumeva sledeće: sređivanje tagova u sadržaju, optimizaciju naslova i podnaslova, popunjavanje unutrašnje strukture linkova, responzivni dizajn sajta, dugmići za deljenje preko mreža, youtube, optimizaciju meta tagova, upotreba stilova za tekst, dodavanje videa i dr. Da bi sajt bio posećeniji potrebna mu je optimizacija za Google i druge pretraživače, odnosno da se nađe na prvoj strani pretraživača.

Prednosti

Glavne prednosti SEO optimizacije

  • Lakši je pronalazak ljudima kojima je potrebna vaša usluga ili proizvod
  • Veća poseta web sajta - Veći provit
  • Visok procenat povratka investicija
  • Bolje korisničko iskustvo
  • Bolje rangiranje na Google search listi

Ne oklevajte

POZOVITE NAS

Address

Novi Beograd

Email

lomingovisuals@gmail.com

Phone

069/22-11-538

Partneri

lomingo-visuals