Novi Beograd

lomingovisuals@gmail.com

069/22-11-538

Snimanje

Događaja

Snimanje

Događaja

Ukoliko organizujte koncert, sajam, trke ili neki drugi event, šteta bi bilo da taj događaj postane stvar zaborava odmah sledećeg dana.

Usluge snimanja i Live Video Stream-a, putem interneta realizujemo direktan prenos događaja koje organizujete. Svaku vašu konferenciju, tribinu, skup ili promotivnu aktivnost možemo profesionalno da snimamo i montiramo u kratak film, a takođe možemo i da direktno (uživo) prenosimo na vašem sajtu, YouTube kanalu, Twitter profilu ili FaceBook-u. Na taj način povećavate prisustvo na društvenim mrežama i postajete dostupni većoj ciljnoj grupi. Postoji i mogućnost direktnog prenosa događaja na video bim/LED ekranu u prostoru u kojem se događaj realizuje kao i van njega, sa ili bez prenosa na internetu. 

Upravo snimanje dogadjaja je vrlo važno za marketing i promociju samog dogadjaja. Lomingo Visuals tim je profesionalan i obučen za ovakvu vrstu snimanja i fotografisanja, takodje posedujemo najsavremeniju opremu sa kojom vršimo snimanja i fotografisanja. Snimanje vršimo u 4K ili Full HD rezoluciji, Panasonic Lumix gh5 snima 4K rezoluciju u 60fps što nam daje mogućnost da usporimo snimak, a usporavanje snimka daje filmski izgled. Ukoliko želite snimanje dogadjaja iz vazduha u ponudi imamo dva drona Dji Inspire 2 koji je veći, brži i koristi se za zahtevnija snimanja, dok Dji Mavic Pro 2 koristimo za manje zahtevnija snimanja jer je manji.

Pozovite nas da za Vas napravimo video koji će moći neke naredne godine da vam dodatno pomogne u promociji samog događaja.

Address

Novi Beograd

Email

lomingovisuals@gmail.com

Phone

069/22-11-538

Partneri

lomingo-visuals