Novi Beograd

lomingovisuals@gmail.com

069/22-11-538

Snimanje

Dronom

Snimanje

Dronom

Snimanje iz vazduha dronom je veoma popularan način da predstavite sebe drugima. Ovaj vid snimanja Vam daje potpuno novu dimenziju pogleda na Vaše poslovanje, poslovni prostor.Lomingo visuals tim u svojoj ponudi ima dva drona, sa kojima pokrivaju sve zahteve i želje korisnika. Snimanje dronom iz vazduha vam daje potpuno nov i nesvakidašnji pogled iz drugog ugla koji privlači pažnju  gledaoca. U našoj ponudi možete pronaći dosta delatnosti u kojim neke delove snimamo dronom, kao što su snimanje reklama, snimanje muzičkih spotova, snimanje korporativnih filmova itd.

Snimanje dronom iz vazduha je zahtevno i traži mnogo licenci i odgovornosti, zato nemojte da prepustite nekome ko nije obučen, nema licencu i nije registrovao dron. Snimanjem iz vazduh dronom bavimo se nekoliko godina i imamo više tipova dronova u  ponudi sa kojima pokrivamo sve zahteve i želje korisnika. Ukoliko snimamo zahtevniju reklamu, muzički spot ili film, snimanje vršimo dronom Dji Inspire 2 koji snima u 5.2K i 4K u RAW formatu, a za manje zahtevnija snimanja koristimo dron Dji Mavic Pro 2 koji snima u 4K rezoluciji u 30fps.

Ukoliko su vam potrebni kvalitetni snimci iz vazduha, kontaktirajte nas!

Dji Inspire 2

Ovo je profesionalni dron koji koristimo za snimanje serija, filmova, reklama pa čak i spotova. Sa ovim dronom dobijate filmski izgled video snimka u 4K i 5.2K rezoluciji. Velikih je dimenzija, poseduje specijalnu kameru koja snima u nestvarnom kvalitetu..

Dji Mavic Pro 2

Ovaj dron je dosta manji, kompatibilni i koristimo ga za manje zahtevnija snimanja. Snima u 4K reoluciji što je i više nego zadovoljavajuće za muzičke spotove, panorame grada/kompanije. Odličan je za fabrike i mesta gde nema puno prostora.

Address

Novi Beograd

Email

lomingovisuals@gmail.com

Phone

069/22-11-538

Partneri

lomingo-visuals