Novi Beograd

lomingovisuals@gmail.com

069/22-11-538

Video

Montaža

Montaža

snimaka

Planirate da snimite važan događaj, promo video… Možda tv prilog ili emisiju? Imate snimatelja, ali najčešće nemate dobrog montažera koji će taj posao dovesti do kraja, video montaža je jedan od važnijih segmenata video produkcije.

Svakako Vam je potreban montažer koji bi učinio da snimak nema pogrešene delove, nema višak materijala, ima ujednačen zvuk, bude tehnički ispravan i da ima dobro podešene boje.

Na pravnom ste mestu. Možemo vam ponuditi uslugu profesionalne video montaže.

Prednosti usluga

naše montaže

Obradu video snimaka vršimo na izuzetno snažnim MAC i PC računarima, kako bi ovaj posao uspeli da realizujemo, samo za vas, u veoma kratkom vremenskom intervalu. Vršimo obradu Full HD, 4k i 5k video materijala. 

Činimo da svi video materijali koje montiraju naši montažeri budu interesantni, da imaju zanimljive prelaze, onde gde je moguće to uklopiti, da budu tehnički dobro urađeni po pravilima montaže i da boja na njima bude filmska. Učinićemo da snimak našom montažom bude zanimljiv, a ne monoton.

Bez obzira da li ste snimak napravili s mobilnim telefonom, kamerom ili foto aparatom, svi snimci mogu biti izmontirani.

Profesionalne kamere

Ako želite film , seriju ili filmski spot za pesmu,u našoj ponudi imamo RED kameru i Sony kameru sa raznim objektivima za sve namene.

DSLR fotoaparati

Ako želite prefesionalne snimke za reklame, spotove itd. onda su DSRL fotoaparati za vas - Snimaju u FULL HD i 4k rezoluciji.

Dron

Snimanje iz vazduha je još uvek atraktivno, a u ponudi imamo Dji Mavic Pro 2 , a ako želite da imate filmske snimke tu je Dji Inspire 2.

Color

korekcija

Da li ste primetili razliku i vizuelnom izgledu “evropskog” i “američkog” filma? 

Da li se ste primetili da neke reklame izgedaju sjajno, a da su neke jednostavno “Vauuu”?! Kao da je na njihovu izradu potrošeno milijarde dolara?! Ali nije! Ili bar, najčešće nije…. 

Postprodukcija Vašem videu donosi život, daje mu boje i emociju. Doprinosi efektnosti i estetici kompletne produkcije. 

Recimo, fine i nežne boje će izazvati i nežnu emociju prema proizvodu u reklami, ukazaće na njegovu prefinjenost i čistotu. NA drugoj strani, jače, “kontrastnije” boje će, doprineti dramatici i uneti “filmski momonat” u vaš video. Određeni efekti, pa čak i grafička obrada videa, značajno će pajačati utisak, koji želite da gledalac ponese. Zato je, i u postprodukciji, kreiranju efekata i kolor korekciji Vašeg videa, planiranje značajno, kao i u svim drugim segmentima video produkcije! 

Tu smo da ponudimo kreativna postprodukcijska rešenja, za sve forme video produkcije!

Address

Novi Beograd

Email

lomingovisuals@gmail.com

Phone

069/22-11-538

Partneri

lomingo-visuals