Novi Beograd

lomingovisuals@gmail.com

069/22-11-538

Snimanje

Proslava

Snimanje

Proslava

Nemojte da Vaši najbolji trenutci izblede u prošlosti. Naš tim specijalizovanih stručnjaka iz oblasti , video produkcije i montaže će Vam pomoći u ostvarenju vaših želja, zabeležićemo Vaše najvažnije trenutke na najsavremeniji način. Jedna od nama zanimljivijih delatnosti je upravo snimanje proslava. Snimanje proslava vršimo najsavremenijom opremom u 4K ili Full HD rezoluciji. U ponudi imamo usluge snimanja iz vazduha dronom, snimci iz vazduha učiniće Vaš snimak svadbe nesvakidašnjim.

Prilikom organizovanja venčanja svakom mladom bračnom paru je važno da video snimak sa venčanja bude izuzetnog kvaliteta kako bi fotografije i kvalitetni video sa venčanja kasnije gledali rođaci, prijatelji i najvažnije, generacije koje dolaze. Samim tim angažovanje profesionalnog Lomingo Visuals tima koji će ispuniti sva Vaša očekivanja. Mi znamo kako da pronađemo najbolji ugao i trenutak kao i da odredimo najbolju količinu svetlosti koja je potrebna za vrhunski video snimak. Da bi ste i Vi imali video snimak i  fotografije sa venčanja kakve imaju poznate svetske ličnosti, pozovite nas na broj telefona ili pošaljite email poruku.

Pored usluge video produkcije imamo usluge Rent-a car , iznajmljivanje automobila (od oldtajmera do novih luksuznih vozila), ako vam automobil nije dovoljno atraktivan možete iznajmiti helikopter (sa vozačem) ili pak gliser, takodje imamo u ponudi organizovanje putovanja za medeni mesec putem turističke agencije Lomingo Travel.

Pružamo usluge na teritoriji Beograda ali i u celoj Srbiji a po potrebi radimo i u inostranstvu. Imamo još puno toga da vam ponudimo ali to prevazilazi ovaj uvodni tekst, zato pažljivo pogledajte ostatak sajta i upoznatje se sa našim uslugama.

Pogledajte

našu galeriju

Address

Novi Beograd

Email

lomingovisuals@gmail.com

Phone

069/22-11-538

Partneri

lomingo-visuals