Novi Beograd

lomingovisuals@gmail.com

069/22-11-538

Lomingo Visuals

PONUDA

Naše

usluge

Video Produkcija

Snimanje spotova, reklama, korporativnih snimaka za firme i snimanje filmova, u Full HD i 4K rezoluciji.

Fotografisanje

Uz naše profesionalne fotografe, možete biti sigurni da ništa neće ostati nezabeleženo. Fotografisanje svih vrsta događaja, skupova, privatnih i korporativnih proslava, kao i individualno fotografisanje.

Dron

Vršimo usluge slikanja i snimanja iz vazduha sa profesionalnim dronovima. Na savremen način, učinićemo da Vaše fotografije budu drugačije, savremene, nesvakidašnje i iz druge perspektive.

Montaža

Snimljen materijal je bezvredan bez kvalitetne video montaže, zato smo mi tu za Vas. Kroz samo par kadrova, učinićemo Vaše najlepše trenutke nezaboravnim. Prepustite to profesionalcima.

Najvažniji deo produkcije jeste snimanje video materijala. Specijalni efekti, montaža, animacije su dodatni elementi koji daju zanimljiviji utisak samog videa.

Veoma važan način snimanja je kako pomeramo kameru prilikom snimanja, zatim izbor kadra koji želimo da zabeležimo na snimku. Posedujemo tim profesionalnih snimatelja koji su upoznati sa trendovima, upotrebom savremene tehnologije i poslednjom fazom izrade snimka odnosno montaže.

Nudimo Vam usluge snimanja spotova, reklama, korporativnih snimaka za firme, događaje, razne vrste proslava i snimanje filmova u Full HD 4K rezoluciji.

Je način kojim možemo zabeležiti sve Vaše drage momente i trenutke koje želite da ostanu zapamćeni. Naša Lomingo Visuals ponuda fotografisanja sastoji se iz 3 paketa izmedju kojih možete da birate.

Nudimo Vam terensko fotografisanje, fotografisanje na dalekim destinacijama, fotografisanje po želji, studijsko fotografisanje, fotografisanje svih vrsta događaja, skupova, proslava, korporativnih proslava kao i individualno fotografisanje.

Uz naše profesionalne fotografe, možete biti sigurni da ništa neće ostati nezabeleženo.

Snimanje iz vazduha postao je sastavni deo promocije, reklame, muzičkog spota, svadbe, filma, tako da se Lomingo Visuals ponuda sastoji iz više vrsta dronova.

Takvi snimci su prelepi, omogućavaju snimanje sa nepristupačnih mesta, nesvakidašnji su i izgledaju skupo što Vas može izdvojiti od ostalih.

Na savremen način, učinićemo da Vaše fotografije i snimci budu drugačiji, savremeni i posebni.

Editovanje video snimaka se sastoji iz sečenja potrebnih delova snimaka, uklapanja snimaka sa više kamera, korekcije boje, montiranje video materijala u jedan film, ubacivanje fotografije, texta, animacije, zvuka ili muzike. 

Sigurno ste nekad čuli da ni jedan film ili spot ne može da prodje bez video montaže, takodje dosta današnjih filmova i spotova zahtevaju mnogo efekata koji takodje spadaju u video montažu. 

Izaberite Lomingo Visuals kompaniju, izaberite profesionalce.

Address

Novi Beograd

Email

lomingovisuals@gmail.com

Phone

069/22-11-538

Partneri

lomingo-visuals