Novi Beograd

lomingovisuals@gmail.com

069/22-11-538

Video

Produkcija

Bavimo se svakom vrstom video produkcije. Snimanje reklame, snimanje spota za pesmu, snimanje prosljava (svadbe, punoletstva, itd.), snimanje korporativnog snimka za firme, snimanje dronom. Vrhunska Full HD i 4K tehnika, zajedno sa dronom i najsavremenji studio za montazu i editovanje materijala. Video produkcija je mnogo napredovala i omogućila nam je da za vas pravimo nešto novo, nesvakidašnje što prethodnih godina nije bilo moguće. Naš servis nudi kompletan proizvodi proces, bilo da ste malo, srednje ili veliko preduzeće. Kompletan proces prepustite nama, od razrade scenaria do završetka projekta, jer to čini video produkcija. Činimo da se ideje sprovedu u adekvatan video snimak, zanimljiv i lako dostupan, a koji će unaprediti vaše poslovanje. Ne dozvolite da vam bitni trenuci propadnu. Angažujte našu firmu da ih zabeleži. Kompletan proces video produkcije prepustite nama, od razrade scenaria do završetka projekta.

Profesionalne kamere

Koristimo ih za snimanje serija, filmova, reklama pa čak i spotova. Sa ovim kamerama dobijate filmski izgled video snimka u 4K i 8K rezoluciji.

Profesionalni fotoaparati

Fotoaparati su lakši, manji i jednostavniji za upotrebu u odnosu na kamere, a snimke koje prave su u Full HD i u 4K rezoluciji

Dron

Dron je postao sastavni deo muzičkih spotova, proslava, događaja. Snimci iz vazduha pružaju prelepe kadrove iz nesvakidašnje perspektive.

Vrste

Snimanja

Snimanje Reklama

Snimanje Reklama

U svega trideset sekundi treba da prenesete poruku, brendirate proizvod ili firmu, pozovete na akciju, a ujedno i nasmejete ili izazovete emociju...sve u skladu sa duhom proizvoda koji reklamirate...

Snimanje Muzičkih Spotova

Snimanje Muzičkih Spotova

Snimanje muzičkih spotova radimo u 4k i Full hd rezoluciji, koristeći sve moderne tehnike snimanja, poput drona, krana, steadicam-a i slajdera. Cena snimanja prilagođava se Vašem budžetu i potrebama...

Snimanje Proslava

Snimanje Proslava

Nemojte da Vaši najbolji trenutci izblede u prošlosti. Naš tim specijalizovanih stručnjaka iz oblasti fotografije, video produkcije i montaže će Vam pomoći u ostvarenju vaših želja, zabeležićemo Vaše trenutke na najsavremeniji način..

Korporativni Film

Korporativni Snimak

Jedan od osnovnih ciljeva korporativnog snimka je da Vam drastično poveća posete na web sajtu. Istraživanja pokazuju da online video snimci 50 puta više utiču na pozicioniranje sajta na google pretrazi nego što je to slučaj sa tekstualnim fajlovima...

Snimanje Dronom

Snimanje Dronom

Snimanje iz vazduha dronom postalo je sastavni deo promocije, reklame, muzičkog spota, filma ili svadbe. Snimamo u Full HD ili 4k video usluge snimanja iz vazduha helikopterom dostupne su za pravna i za fizička lica na teritoriji cele Srbije...

Snimanje Dogadjaja

Snimanje Događaja

Ukoliko organizujte koncert, sajam, trke ili neki drugi event, šteta bi bilo da taj događaj postane stvar zaborava odmah sledećeg dana.Za Vas pravimo video koji će moći neke naredne godine da vam dodatno pomogne u promociji samog događaja.

  • Planirate da snimite važan događaj, promo video… Možda tv prilog ili emisiju? Imate snimatelja, ali najčešće nemate dobrog montažera koji će taj posao dovesti do kraja.
  • Svakako Vam je potreban montažer koji bi učinio da snimak nema pogrešene delove, nema višak materijala, ima ujednačen zvuk, bude tehnički ispravan i da ima dobro podešene boje.
  • Na pravnom ste mestu. Možemo vam ponuditi uslugu profesionalne montaže video materijala. Sastavni deo video produkcije je video montaža.
  • Posedujemo kreativni centar koji je opremljen najsavremenijom računarskom opremom.
  • Računari su opremljeni sa najnovijim verzijama softvera za montažu i 3D efekte za reklame i filmove.
  • Takodje posedujemo svu potrebnu opremu za color kolekciju koja je jako važna za vaše snimke , dodavanjem boja i kontrasta vaš video dobija potpuno novi i lepši izgled.

Address

Novi Beograd

Email

lomingovisuals@gmail.com

Phone

069/22-11-538

Partneri

lomingo-visuals