Novi Beograd

lomingovisuals@gmail.com

069/22-11-538

Internet

Marketing

Održavanje društvenih mreža i

Internet marketing

Živimo u savremenom svetu u kojem je internet marketing  najjeftiniji i najefikasniji vid marketinga.
Lomingo Visuals kompanija je zaposlila najbolje stručnjake koji prate i primenjuju najnovije metode internet marketinga. 

Postoji tri vrste internet marketinga a to su marketing putem društvenih mreža (Insagram, Facebook, Twitter i dr.), Youtube marketingom (putem promo video snimaka o Vašoj kompaniji, ukoliko želite ovakav vid marketinga. Možemo vam napraviti paket koji obuhvata izradu video snimka/snimaka i Youtube marketinga) i Google adwords (obuhvata reklamiranje Vašeg web sajta, preko Google oglasa).

Za više informacija o pojedinačnim vrstama pogledajte ispod.

Šta predstavlja

Internet marketing

Predstavlja skup strategija i tehnika koje koristi internet kao vid poslovne komunikacije za ostvarivanje ciljeva organizacije i preduzeća. To je zapravo interaktivni direktni marketing. Obuhvata tehnički aspekt interesa, kreativan razvoj i dizajn, reklame i marketing.
Može se reći da je zbir aktivnosti koje su upotrebljene za realizaciju tokova proizvoda, usluga od proizvođača prema potrošaču a pre svega korišćenjem interneta kao način komunikacije.
Prikazivanje na internetu predstavlja reklamu koja je drugačija u odnosu na standardno reklamiranje. Deli se na: imejl marketing, baner, plaćeno internet oglašavanje, besplatno internet oglašavanje, marketing filijal, blog, SEO ili optimizacija sajta.

Vrste

Internet marketinga

Drustvene mreže

Donosi Vam snažnije povezivanje sa ciljnom grupom, veći broj pratilaca, povećanje prodaje proizvoda ili usluga, lojalne kupce/ klijente, vidljivost za kompaniju, brend, smilene promotivne reklame, veću posećenost na sajtu i na Vašim stranicama, komunikaciju sa klijentima i dr.

Youtube reklamiranje

Postao je jedan od najvažnijih elemenata internet kulture preko kojeg mogu gledaoci širom sveta da pronađu video zapise i gledaju koliko žele. Sajt preko kojeg svojim reklamiranjem dobijate veći broj pratilaca, povećanje video pregleda i veću pažnju publike. Od velikog značaja je napraviti dobar video prikladan posetiocima vašeg sajta kojim se mi bavimo i montiramo.

Google reklamiranje

Je internet oglašavačka platforma gde oglasivači plaćaju za prikazivanje ponuda, usluga, kratkih reklama, video sadržaja, liste proizvoda kao i mogućnost prikazivanja na telefonima. Google-ovi tekstualni oglasi su kratki, sastoje se od najviše 30 znakova, 2 opisa. Postoje i slikovni oglasi gde pored teksta sadrži i sliku za reklamu.

Prednosti

Zasto je internet marketing najefikasniji vid marketinga

  • - Metode dopiranja do ciljnih grupa
  • - Direktan kontakt sa klijentima
  • - Često reklamiranje na internetu
  • - Mogućnost davanja informacija preko društvenih mreža

Tim stručnjaka

  • Dodatno Vam možemo pružiti, izradu web sajtova, održavanje web sajta, ažuriranje stranice, reklamiranje na društvenim mrežama, grafički dizajn, fotografisanje, snimanje, montažu snimaka

Ne oklevajte

POZOVITE NAS

Address

Novi Beograd

Email

lomingovisuals@gmail.com

Phone

069/22-11-538

Partneri

lomingo-visuals