Novi Beograd

lomingovisuals@gmail.com

069/22-11-538

Lomingo Visuals

Web usluge

Naša

Ponuda

Grafički dizajn

Kod grafičkog dizajna Vam nudimo izradu vizuelnog indetiteta, međusobne komunikacije sa klijentima, lako zapamćeni dizajn koji se izdvaja od već viđenih rešenja.

Izrada web sajtova

Kod web dizajna podrazumevamo ubacivanje teksta, pravljenje layouta stranice, ubacivanje teksta, linkova, slike, videa i sve potrebne elemente koji će definisati Vašu delatnost.

Seo optimizacija

SEO optimizacija je veoma bitan deo kod rada sajta i dobijanja većeg broja pratioca tako što omogućavamo reklmairanje i ponudu klijentima zašto da izaberu baš Vas

Internet marketing

Internet marketing kao popularni način oglašavanja zauzima poseban pečat u predstavljanju Vaših proizvoda za širu publiku i mogućnost veleprodaje Vaših proizvoda.

Težimo da ostvarimo Vašu ideju sa našom kreativnošću sa ciljem brendiranja Vaše kompanije. Pomoću slike, teksta, simbola, elemenata, boje gradimo indetitet komapnije i zaštitni znak koji će potencijalni kupci zapamtiti i tražiti Vas.

Da bi se reklamirali pred kupcima i klijentima potreban Vam je web sajt koji ćemo Vam mi uraditi sa privlačnim stranicama, zanimljivog sadržaja, sa predivnim fotografijama i stalnim reklamiranjem novog sadržaja. Bavimo se i održavanjem sajta, pratimo trendove i činimo da Vas ljudi vide širom sveta.

SEO

Da bi se bolje rangirali na google pretraživaču seo optimizacija je pravi izbor za to. Obuhvata kodiranje , tagove, tehničke elemente na stranicama kao i fajlove koji utiču na rangiranje.Radi se iz tri dela SEO optimizacija, On-site SEO i Off-site SEO.

Internet marketing predstavlja novi i do sad najefikasniji način reklamiranja. Naš stručan tim prati nove trendove internet reklamiranja i svo znanje primenjuju da bi Vaša intrnet kampanja bila što uspešnija.
Internet marketing se deli na 3 vrste a to su: marketing putem društvenih mreža (Instagram, Facebook, Twitter i dr.), Youtube marketing i Google Adwords. U dogovoru sa vama pravimo plan i kampanju za internet marketing za naredni mesec.

Address

Novi Beograd

Email

lomingovisuals@gmail.com

Phone

069/22-11-538

Partneri

lomingo-visuals